“Winners never quit and quitters never win.”

Vince Lombardi

 

Världen är full av personer som mötte motgångar om och om igen, men eftersom de inte gav upp kom sedan det stora genombrottet. Michael Jordan, Thomas Edison och Abraham Lincoln är personer som vi alla känner till.

Personer vi inte känner till är de som inte lyckades, de som gav upp. De flesta av de som inte lyckades gav upp. De mötte en eller ett par motgångar, lade ner, slutade försöka och nöjde sig.

Personligen har jag mycket större respekt för människor som försökt och kämpat än människor som genom medfödda förutsättningar lyckas utan att anstränga sig. De sistnämnda är inte de jag vill ha med mig när vi skall göra en banbrytande affär eller utveckla en ny marknad.

Det kommer problem och motgångar förr eller senare och då vill jag ha med mig människor som kan och vet hur man kämpar mot oddsen.

Kämpar du eller glider du?

Patrik Nordkvist

Patrik hjälper sina kunder att skapa ökad försäljning och tillväxt, genom föreläsningar, utbildning och rådgivning. Han har en bakgrund med över 25 års erfarenhet som försäljningschef och VD för flera snabbväxande bolag.

Läs mer om Patrik