Konsult inom försäljning och tillväxt

Vi hjälper dig med konsultation och rådgivning för att bidra till att öka din försäljning och tillväxt. På så sätt kan kan du snabbt tillföra rätt kompetens och nå resultat snabbare.

Många av våra konsultuppdrag rör sig i gränslandet mellan strategi och genomförande, att få den stora helheten till konkreta och genomförbara insatser. Vi har lång erfarenhet från ett stort antal branscher och vi är inte rädda för att utmana – för att komma framåt.

Exempel på konsultuppdrag

Nedan ser ni exempel på genomförda konsultuppdrag. 

Har du frågor eller vill boka en föreläsning?

Hur vi tänker kring utveckling

Vi arbetar på strategisk, taktisk och operativ nivå då vi anser att alla nivåerna måste var genomarbetade och hänga ihop för att skapa framgångsrik försäljning.

Vi rekommenderar alltid våra kunder att arbeta iterativt i försäljningsutvecklingen. Det vill säga i små korta projekt, där man snabbt får ett resultat. Genom att på kort tid få fakta att arbeta med kan man snabbare skapa resultat jämfört med då man endast utgår från antaganden.

Rådgivning försäljning och tillväxt

Några av våra kunder

Hydac Försäljningschefen
Säkerhetspartner logo Försäljningschefen
PeopleProvide logotype Försäljningschefen
Kojapo Försäljningschefen
Intercut logo Försäljningschefen
3StepIT logo Försäljningschefen
Patrik Nordkvist Författare Säljvanor

Våra konsulter och rådgivare

Våra konsulter har alla lång och gedigen erfarenhet av försäljning, operativ och strategisk. Alla har haft operativa roller som till exempel försäljningschef, vd och styrelseuppdrag. 

Du kan förvänta dig en affärs- och säljkonsult som utmanar för att skapa resultat, som har en gedigenkunskap inom försäljning och tillväxt och eftersträvaren hög effektivitet både i genomförande och implementation. 

Vad säger kunderna?

Med sin exceptionella kunskap inom försäljning och strategiskt tänkande har Patrik banat väg för vårt företags tillväxt och framgång på marknaden. Hans omsorgsfulla och proaktiva inställning till att identifiera nya affärsmöjligheter har lett till att vi har kunnat expandera vår kundbas och öka vår försäljning.
Seth Lundgren, VD, Kojapo
Patrik är en mycket kunnig rådgivare som gav mig många användbara verktyg, kunskap och förhållningssätt för att jag skulle lyckas i min roll som produktionschef och som en del i bolagets ledningsgrupp.
Hanna Julin, COO, SIPU
Patrik har en fantastisk förmåga att hjälpa människor att bli de bästa versionerna av sig själva – inte minst inom sälj. Jag kan varm rekommendera Patrik.
Tommy Brotte, Grundare, Interaktiva Möten
Glöm det gamla tjatet om säljknep - Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor.
Petter Schanche, Ordförande, Marknadsföreningen i Uppsala

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring på 0709-102200. Tillsammans ser vi
till att du får en utbildning som hjälper dig och ditt team att öka försäljningen.

Utbildning