Föreläsningar

Vi håller föreläsningar till kick-offer, säljmöten eller konferenser som skapar insikt, ger ny kunskap och inspiration. En föreläsning om försäljning och tillväxt berör alla som har direkt eller indirekt ansvar för kunder. Du går därifrån med ny förståelse för helheten och med en handfull konkreta tips i bakfickan.

Första steget för förändring
Är ni en grupp som ska påbörja ett förändringsarbete? Eller vill ni få inspiration och fräscha upp best practice i försäljningsarbetet? En föreläsning är ofta första steget att påbörja en förflyttning, mot ett önskat läge. Med oss får ni nya insikter och konkreta tips på hur ni tillsammans kan få trenden att gå starkare uppåt eller nå ett ännu bättre resultat – genom att skapa nya vanor.

 

Anpassade föreläsningar efter behov
Vi skräddarsyr våra föreläsningar om försäljning utifrån era specifika behov och förutsättningar. Nedan ser ni exempel på teman för föreläsningar, men kontakta oss gärna om ni önskar en föreläsning om något annat tema inom försäljning och tillväxt.

Från forskning till stories
Vi varvar relevant forskning med storytelling och levererar mycket kunskap på kort tid. Med våra föreläsningar om försäljning vill vi hjälpa dig att förstå hur helheten ser ut och sätta försäljning i en kontext. Därefter går vi raskt ner på detaljnivå och serverar en handfull konkreta tips: på vad du ska skriva din offert eller vad du ska säga i ditt nästa kundsamtal. Det kan du börja med imorgon, och du kommer märka skillnad i resultatet.

 

Exempel på teman för föreläsningar

Patrik Nordkvist Försäljningschefen

Föreläsare

Patrik Nordkvist

Patrik Nordkvist är en mycket uppskattad föreläsare och har genomfört hundratals föreläsningar för stora och små grupper. Patrik levererar de senaste trenderna blandat med verkliga case och med en stor dos humor, vilket gör att hans budskap går fram – oavsett publik.

Innehållet i föreläsningarna baseras på data, relevant forskning och Patriks egen erfarenhet från över 25 år som vd och försäljningschef för flera snabbväxande bolag i Norden.

Så säger kunderna

Petter Schanche
Petter SchancheOrdförande, Marknadsföreningen i Uppsala
Läs mer
"Glöm det gamla tjatet om säljknep - Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor."
Peter Haaland Svensson
Peter Haaland SvenssonUtbildningsledare, IHM Business School
Läs mer
"Patriks förmåga att lära ut vad försäljning verkligen handlar om är enastående! Han levererar de senaste trenderna mixat med verkliga case och en bra dos av humor vilket gör att hans budskap går fram till vilken publik som helst."
Gustav Ask
Gustav AskSenior Associate, KPMG InterimService
Läs mer
"Vass inom sitt område, brutalt ärlig & ställer dem där något jobbiga frågorna - precis som en exceptionell säljcoach ska vara! Dessutom väldigt god förmåga att sätta in sig i sin andras situationer och på så sätt anpassa och maximera det levererade värdet. 5 av 5."

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring på 0709-102200. Tillsammans ser vi
till att du får en utbildning som hjälper dig och ditt team att öka försäljningen.

Föreläsning om försäljning