Föreläsning för att skapa ökad försäljning och tillväxt

En föreläsning om försäljning, affärer och kunder med Patrik Nordkvist berör alla som har direkt eller indirekt kontakt med kunder. Deltagarna går därifrån med nya insikter, ny kunskap och mängder av konkreta tips.

Första steget för ännu bättre resultat

Vill ni öka era resultat kraftigt eller vill ni förändra ert sätt att sälja? En föreläsning är ofta första steget för att påbörja en förflyttning mot ett önskat läge. Boka en föreläsning med Patrik till nästa kick-off och få inspiration, ny kunskap och konkreta tips som hjälper er att nå de resultat ni vill ha. Patrik har haft roller från telefonsäljare till styrelsordförande och kan därför anpassa innehållet oavsett säljroll, även för de som inte är säljare men möter kunden.

Om föreläsningarna

Föreläsare Patrik Nordkvist

Patrik är en mycket uppskattad föreläsare inom försäljning och tillväxt. Han har genomfört hundratals föreläsningar för stora och små grupper. Med över 30 år inom försäljning, har Patrik samlat på sig en rikedom av kunskap och erfarenheter. Han har haft roller som telefonsäljare, Key Account Manager, försäljningschef, VD och styrelseordförande. Denna breda erfarenhet gör honom till en mycket insiktsfull och inspirerande föreläsare, som kan erbjuda praktiska råd och verkliga exempel på framgång inom försäljning och företagsledning.

Patrik Nordkvist Föreläser Talare i entreprenörspodd
Patrik Nordkvist Nyhetsmorgon Talare Föreläsare Förhandlingsexpert

Fakta, erfarenhet och stories

Patrik varvar relevant forskning och egna erfarenheter med storytelling. Det gör att han på kort tid kan påverka deltagarna, samtidigt som han bidrar med mycket kunskap och konkreta tips. Med sina föreläsningar om försäljning, affärer och kunder hjälper han åhörarna att förstå hur helheten ser ut och sätter försäljning i ett sammanhang. Därefter går han snabbt ner på detaljnivå och serverar en handfull konkreta tips: om vad du ska skriva i din offert eller vad du ska säga i ditt nästa kundsamtal. Det kan du börja med redan imorgon, och du kommer att märka en skillnad i resultatet.

Några av våra kunder

SPP Försäljningschefen
Hällde Försäljningschefen
Nextory logo Försäljningschefen
Lernia logo Försäljningschefen
Fitness24Seven logo på Försäljningschefen
Aspen Försäljninsgschefen

Exempel på innehåll i föreläsningarna

Nedan ser ni exempel på teman för föreläsningar om försäljning med Patrik Nordkvist. Föreläsningen anpassas utifrån era specifika behov och förutsättningar. 

Har du frågor eller vill boka en föreläsning?

Tänk större och börja göra

Patrik rör sig obehindrat mellan strategi och genomförande. Han är brutalt ärlig och tvekar aldrig att ställa de där jobbiga frågorna. Detta gör att han kan utmana allt från strategier till invanda säljbeteenden. I sina föreläsningar får han deltagarna att våga tänka nytt och större, oftast mycket större. Det leder till både vilja och mod att skapa nya och ännu bättre resultat. Patrik slutar dock inte där utan hjälper alltid deltagarna att omsätta dessa tankar i konkreta aktiviteter, för att direkt efter föreläsningen kunna gå ut och prestera ännu bättre än tidigare. Stora tankar som leder till handling.

Talaren Patrik Nordkvist håller föreläsning om LinkedIn på nätverksträff

Vad säger kunderna?

Föreläsningen lede till att en konsult en vecka senare hade signat en affär på en miljon tack vare det han lärde sig av Patrik.
Cecilia Bjuhr, Vice VD, Citerus
Patrik har en mycket bra mix av konkreta tips och strategiskt tänk. Jag rekommenderar verkligen att ta in Patrik som föreläsare, det ger garanterat både en inspirerande upplevelse och bidrar till en ökad försäljning
Linda Freij, VD och grundare, House of Skills
Inspirerande och riktigt skarp föreläsning med en skicklig anpassning till en svår målgrupp.
Beatrice Sagdahl, Projektkoordinator, Artexis
Glöm det gamla tjatet om säljknep - Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor.
Petter Schanche, Ordförande, Marknadsföreningen i Uppsala

Priser och utmärkelser

Sveriges populäraste föreläsare 2020 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Sveriges populäraste föreläsare 2021 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Sveriges populäraste föreläsare 2022 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Sveriges populäraste föreläsare 2023 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Årets säljcoach 2021 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Årets säljcoach 2022 Patrik Nordkvist på Försäljningschefen

Intresserad av en föreläsning? 

Fyll i formuläret så tar vi kontakt. Du kan även skicka e-post eller ring oss på 010-335 46 00, så hjälper vi dig.

Föreläsning

Fakta om våra föreläsningar

Vill ni ha mer hjälp att utveckla er försäljning?

Kontakta oss för att prata försäljningsutveckling?

Tack Patrik för inspirerande och värdeskapande seminarium, jag kommer absolut boka mer aktiviteter med Försäljningschefen.
Johan Eriksson, Global Head of Sales & Partnerships, Nextory

Vanliga frågor och svar

Ja, Patrik anpassar alltid innehållet i föreläsningarna utifrån era specifika behov och förutsättningar. Inför en föreläsning hålls ett förmöte där ni tillsammans går igenom er situation.

Om ni vill ha er föreläsning på ett specifikt evenemang rekommenderar vi att boka flera månader i förväg. Är ni flexibla med datumet går det ofta att lösa på kort varsel. Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att försöka tillgodose er förfrågan.

En föreläsning är ofta första steget i att påbörja en förflyttning mot bättre resultat. Under en föreläsning med Patrik Nordkvist får deltagarna nya insikter som ökar tempot i en förändring. De får konkreta råd och tips som är lätta att omsätta till handling direkt efter föreläsningen. Du som leder försäljningen kan även använda de råd du får under föreläsningen som grund för kommande säljmöten.

En föreläsning är oftast en presentation där en föreläsare skapar insikter och delar kunskap samt praktiska råd med publiken. I Patriks föreläsningar inkluderas även interaktivitet med publiken. En workshop är en helt interaktiv session där deltagarna engageras i diskussioner och praktiska övningar för att lära sig och tillämpa nya färdigheter eller kunskaper. Föreläsningar tenderar att vara mer insikts- och kunskapsinriktade, medan workshops är mer inriktade på deltagarinteraktion och praktisk inlärning.