Föreläsning för att skapa ökad försäljning och tillväxt

Patrik Nordkvist håller föreläsningar till kick-offer, säljmöten eller konferenser som skapar insikt och ger ny kunskap.

En föreläsning om försäljning och tillväxt berör alla som har direkt eller indirekt ansvar för kunder. Deltagarna går därifrån med ny förståelse för helheten och med en handfull konkreta tips.

Föreläsning sälj första steget i en förändring Patrik Nordkvist

Första steget i en förändring

Är ni en grupp som ska påbörja ett förändringsarbete? Eller vill ni få inspiration och fräscha upp best practice i försäljningsarbetet? En föreläsning är ofta första steget att påbörja en förflyttning, mot ett önskat läge. Med en föreläsning av Patrik får ni nya insikter och konkreta tips på hur ni tillsammans kan få trenden att gå starkare uppåt eller nå ett ännu bättre resultat – genom att skapa nya vanor.

Från forskning till stories

Patrik varvar relevant forskning med storytelling och levererar mycket kunskap på kort tid. Med hans föreläsningar om försäljning vill han hjälpa dig att förstå hur helheten ser ut och sätta försäljning i en kontext. Därefter gå han raskt ner på detaljnivå och serverar en handfull konkreta tips: på vad du ska skriva din offert eller vad du ska säga i ditt nästa kundsamtal. Det kan du börja med imorgon, och du kommer märka skillnad i resultatet.

Patrik Nordkvist Föreläser Försäljningschefen Föreläsning om försäljning och tillväxtSmal

Exempel på föreläsningar

Föreläsningen anpassas utifrån era specifika behov och förutsättningar. Nedan ser ni exempel på teman för föreläsningar om försäljning. Kontakta oss gärna om ni önskar en föreläsning om något annat tema inom försäljning och tillväxt.

Modern relationsförsäljning

Stäng fler affärer snabbare

Säljpsykologi

Hur du dubblar din omsättning

Bättre betalt utan att förhandla

Mer försäljning - Nöjdare kunder

Försäljning för icke-säljare

Lyckas som B2B-säljare

Kundvård som säljer

Patrik Nordkvist Författare Säljvanor

Föreläsare - Patrik Nordkvist

Patrik är en mycket uppskattad föreläsare inom försäljning och tillväxt. Han har genomfört hundratals föreläsningar för stora och små grupper. Patrik levererar de senaste trenderna blandat med verkliga case och med en stor dos humor, vilket gör att hans budskap går fram – oavsett publik.

Innehållet i föreläsningarna baseras på data, relevant forskning och Patriks egen erfarenhet från över 25 år som vd och försäljningschef för flera snabbväxande bolag i Norden.

Priser och utmärkelser

Vad säger kunderna?

Föreläsningen lede till att en konsult en vecka senare hade signat en affär på en miljon tack vare det han lärde sig av Patrik.
Cecilia Bjuhr
Vice VD, Citerus
Patrik har en mycket bra mix av konkreta tips och strategiskt tänk. Jag rekommenderar verkligen att ta in Patrik som föreläsare, det ger garanterat både en inspirerande upplevelse och bidrar till en ökad försäljning.
Linda Freij
VD och grundare, House of Skills
Inspirerande och riktigt skarp föreläsning med en skicklig anpassning till en svår målgrupp.
Beatrice Sagdahl
Projektkoordinator, Artexis
Glöm det gamla tjatet om säljknep - Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor.
Petter Schanche
Ordförande, Marknadsföreningen i Uppsala

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring på 0709-102200. Tillsammans ser vi
till att du får en föreläsning som hjälper dig och ditt team att öka försäljningen.

Föreläsning