Om oss

Var vi kommer ifrån, vad vi vill och vart vi är på väg

Vi är din guide till ökad försäljning och tillväxt. Genom insikter, säljvanor och säljflöden tar vi din försäljning till en ny nivå.

Vårt fokus är att få dig, ditt team och ditt företag att växa. Därför är förutom försäljning alltid tillväxtfokus med i våra föreläsningar, utbildningar och rådgivningar. Vi vill jobba med dig som vill växa, och som är villig att satsa det som krävs för att lyckas.

Founders Story Försäljningschefen
Spela video om Försäljningschefen Om oss Hur allt började Fonnders Story

Försäljningschefen i siffror

Kunder
+ 0
Utbildade
+ 0
Artiklar på bloggen
+ 0
Besök per månad
+ 0

Vår filosofi

Den värld vi har idag bygger på handel. När de första två individerna bytte varor med varandra, då skapades möjligheten att växa obegränsat. För människor, företag och hela världen. Vi tror att det går att växa på ett naturligt och hållbart sätt, och vi tror inte på status quo. För inget står någonsin stilla.

Personligt med digital spets

Affärer sker mellan människor, och är därmed alltid något personligt. Därför jobbar vi med personlig försäljning, men gärna med hjälp av digitala verktyg. För de kan underlätta otroligt mycket i processen. Vi arbetar själva digitalt, och förutom oss konsulter har vi ett gäng robotar som står till vår tjänst.

Vi vill skapa en värld där alla får, vågar och kan växa.

Så jobbar vi

Inga kunder är exakt lika och vi utgår därför alltid från den aktuella kundens situation. Vi tar oss dock an varje kund med en väl beprövad modell för att dra nytta av lärdomar och mer förutsägbart skapa resultat. Var sig du möter oss som kund, partner eller anställd så genomsyrar tre delar vårt arbetssätt.

Genom att utmana

Vi utmanar både våra kunder och oss själva i att tänka annorlunda och större – för att komma framåt och få resultat. Vi diskuterar, vänder och vrider på frågor, och tar inget för givet.

Utifrån kunskap

Vi söker aktivt efter och bjuder på kunskap för att skapa större värde. Vi baserar det vi säger på forskning och fakta eller på vår långa erfarenhet – och vi är tydliga med när vi använder vad.

Med effektiva metoder

Genom att prioritera och alltid söka enkla och smarta lösningar får vi effektivitet i allt vi gör. Vi fokuserar på att få rätt saker gjorda som ger resultat och vi effektiviserar för att få mer resurser till att växa.

Vill du jobba med oss?

Lämna dina uppgifter eller ring på 0790-10 22 00 så tar vi ett samtal om hur vi kan hjälpa dig, ditt team och ditt företag att öka sin försäljning och tillväxt.