Våra tjänster

Hur vi kan hjälpa er att sälja mer och växa

Välj din väg till fler affärer

Utbildningar

Vi erbjuder företagsanpassade och öppna utbildningar. En kort utbildning för att utveckla ett specifikt ämne eller ett längre program för att genomföra större förändringar.

Föreläsningar

En föreläsning från oss skapar insikt, ger ny kunskap och inspiration. Våra föreläsningar passar perfekta som ett startskott för en resa till ökad försäljning och tillväxt.

Rådgivning

Vi kan hjälper dig med projekt, till exempel hitta nya metoder för att generera leads, eller ett längre samarbete där vi hjälper er skapa ökad försäljning och bidra till er tillväxtresa.

Nätverk

Inom kort lanserar vi vårt försäljnings- och tillväxtnätverk. Fr dig som är ansvarig för företagets försäljning. Du får ramverket för tillväxt och jobba tillsammans med andra ledare.

Online-utbildning

Inom kort lanserar vi vår portal med online-utbildning för din som arbetar med försäljning. Både utbildningar för dig som ledare säljare och dig som arbetar som säljare.

Böcker

Vi ger regelbundet ut böcker om försäljning och tillväxt. Du kan ta del av bland annat vårt ramverk och olika ramverk och metoder i bokform,  pappersbok, ljudbok och e-bok. 

Nå framgång Försäljningschefen

Nå ditt mål med vår vägledning

Om du vill ha en ökad försäljning, mer tillväxt, ett stabilare och mer förutsägbart inflöde och samtidigt växa i din yrkesroll – anlita oss på Försäljningschefen så guidar vi dig mot ännu bättre resultat.

Vi rör oss obehindrat mellan strategi och genomförande, personligt och digitalt och baserar allt vi gör på relevant forskning och egen erfarenhet.

Så skapar vi förändring

De flesta som vill öka sin försäljning uppnår inte riktigt de resultat de önskar. Och för att det ska ske krävs en förändring. Om du fortsätter som du alltid har gjort, kommer du inte att få några nya resultat. Därför jobbar vi med att skapa nya insikter, vanor och flöden, för att åstadkomma en varaktig förändring.

Skapa förändring Försäljningschefen

“Vi arbetar med kortare utbildningar för att fylla på kunskap och färdigheter för ett begränsat område eller längre, företagsanpassade program för att skapa helt nya arbetssätt och säljflöden.”

Tjänster Insikter Försäljningschefen

Skapa insikter

Första steget för förändring är nya insikter. Vi får dig att tänka större, bredare och annorlunda – och vi utmanar gärna för att komma framåt. Våra föreläsningar innebär ofta starten på en process, med ny kunskap och nya perspektiv.

Skapa vanor

Andra steget är bättre vanor. Enbart nya kunskaper skapar inga nya resultat men det gör ett ändrat beteende – även med små förändringar. Här prioriterar vi enkla och konkreta lösningar som ger tydlig effekt, och går du våra utbildningar får du en grundlig genomgång av detta.

Säljvanor försäljningsutbildning
Säljflöden Tjänster Försäljningschefen

Skapa flöden

Tredje steget är att systematisera flöden för försäljning och tillväxt. Det gör att du konsekvent, varje dag, har en strategi för att attrahera nya kunder och utveckla relationen med dina befintliga kunder. Genom vår rådgivning kan vi anpassa och designa dessa flöden utifrån just din verksamhet – liten som stor.

Vill du öka ditt företags försäljning?

Lämna dina uppgifter eller ring på 0790-10 22 00 så tar vi ett samtal om hur vi kan hjälpa dig, ditt team och ditt företag att öka sin försäljning och tillväxt.