Utbildningar

Utbildning inom försäljning

Vi har ett stort utbud av företagsanpassade och öppna utbildningar inom försäljning. Vi arbetar med kortare utbildningar för att fylla på kunskap och färdigheter för ett begränsat område och längre program för att skapa helt nya arbetssätt.

Våra utbildningar inom försäljning ger självklart nya kunskaper och insikter. Men för att få en bestående effekt arbetar vi med metoder för att skapa nya vanor och beteenden. Här arbetar vi både med att stötta chefen och med olika former av digital uppföljning.

Företagsanpassad utbildning
Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar inom försäljning. Dessa anpassas utifrån just era behov och förutsättningar. Vi har både endagarsutbildningar och längre utbildningar.

För vissa kunder arbetar vi löpande över en längre period, och hinner då anpassa utbildningen ännu mer utifrån er verksamhet och era behov.

Företagsanpassad utbildning

Öppna utbildningar inom försäljning

Här är några framgångsexempel

Patrik Nordkvist Försäljningschefen

Utbildare

Patrik Nordkvist

Patrik har genomfört ett stort antal utbildningar inom försäljning för säljare, konsulter och företagare. Patriks långa erfarenhet inom försäljning i kombination med en väl utvecklad pedagogisk ådra gör att hans utbildningar ger kunskaper som fungerar i verkligheten.

Patrik är en mycket uppskattad utbildare tack vare sin förmåga att på ett enkelt och tydligt sätt dela med sig av både kunskap och metodik.

Så säger kunderna

Petter Schanche
Petter SchancheOrdförande, Marknadsföreningen i Uppsala
Läs mer
"Glöm det gamla tjatet om säljknep - Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor."
Peter Haaland Svensson
Peter Haaland SvenssonUtbildningsledare, IHM Business School
Läs mer
"Patriks förmåga att lära ut vad försäljning verkligen handlar om är enastående! Han levererar de senaste trenderna mixat med verkliga case och en bra dos av humor vilket gör att hans budskap går fram till vilken publik som helst."
Gustav Ask
Gustav AskSenior Associate, KPMG InterimService
Läs mer
"Vass inom sitt område, brutalt ärlig & ställer dem där något jobbiga frågorna - precis som en exceptionell säljcoach ska vara! Dessutom väldigt god förmåga att sätta in sig i sin andras situationer och på så sätt anpassa och maximera det levererade värdet. 5 av 5."

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring på 0709-102200. Tillsammans ser vi
till att du får en utbildning som hjälper dig och ditt team att öka försäljningen.