Utbildningar inom försäljning och tillväxt

Vårt fokus är att hjälpa dig och ditt team att sälja mer. En av sätten vi gör det är genom utbildning inom försäljning.

Utbildning och träning ger självklart nya kunskaper och insikter. Men för att få en bestående effekt arbetar vi med metoder för att skapa nya säljvanor. Genom dessa skapas en uthållig resultatförbättring i försäljningen.

Kundanpassat program för säljträning

Vill du ta ett större grepp kring att utveckla ditt teams försäljning kan vi ta fram ett säljträningsprogram för just era behov. 

Vi arbetar tillsammans med ert säljteam över längre tid. Förutom att tillföra ny kunskap stödjer vi säljledningen med att implementera och följa upp nya arbetssätt kopplat till träningen. Kontakta oss för att prata mer om hur vi kan hjälpa dig.

Patrik Nordkvist Författare Säljvanor

Våra utbildare och säljtränare

Våra utbildare har alla lång och gedigen erfarenhet av försäljning, säljledning och att utbilda. Det gör att du som deltagare får en skicklig guide som kan överföra både teoretisk och praktisk kunskap.

I designen av våra utbildningar inom försäljning utgår vi från relevant forskning, tillgänglig data och utbildarnas egen erfarenheter från bland annat roller som försäljningschef, marknadschef , vd och styrelse. 

Från kunskap till säljvanor

Vi gillar ny kunskap, både att lära  och lära ut. Kunskap som inte omsätts till handling ger dock inget resultat. Om vi gillar kunskap är vi besatta vanor och framför allt säljvanor.

I alla våra utbildningar arbetar vi med att stödja deltagarna i att transformera kunskapen i nya säljvanor. Efter utbildningen stöttar vi deltagarna och deras ledare i att skapa och befästa nya säljvanor.

Säljvanor försäljningsutbildning
Enstaka utbildning eller utbildningsprogram Försäljningschefen

Kortsiktigt eller långsiktigt

Vill ni lyfta ett område eller addera något i ert säljarbete hjälper vi dig med en utbildning för att tillföra kunskap och säljvanor inom det området.

Vill ni göra en större förflyttning arbetar vi gärna tillsammans med er för att skapa den. Här kan vi ta ett större ansvar då vi är med över tid och arbetar tillsammans med deltagarna och deras ledare. Vi arbetar både med individen och gruppen för att skapa helt nya resultat. 

Försäljningschefen Säljutbildning Hur vi skapar resultat
Spela video om Försäljningschefen Säljutbildning Hur vi skapar resultat

Vad säger kunderna?

Säljträningen har gett önskat resultat. Vi har fått större effekt i det dagliga arbetet och gruppen slog sin budget. Patrik har dessutom hjälpt oss identifiera och skapa små förändringar som ger stora resultat över tid.
Erik Karlstrand
Försäljningschef, PreZero
Patrik har en mycket bra mix av konkreta tips och strategiskt tänk. Jag rekommenderar verkligen att ta in Patrik som föreläsare, det ger garanterat både en inspirerande upplevelse och bidrar till en ökad försäljning.
Linda Freij
VD och grundare, House of Skills
Inspirerande och riktigt skarp föreläsning med en skicklig anpassning till en svår målgrupp.
Beatrice Sagdahl
Projektkoordinator, Artexis
Patriks förmåga att lära ut vad försäljning verkligen handlar om är enastående! Han levererar de senaste trenderna mixat med verkliga case och en bra dos av humor vilket gör att hans budskap går fram till vilken publik som helst.
Peter Haaland Svensson
Utbildningsledare, IHM Business School

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring på 0709-102200. Tillsammans ser vi
till att du får en utbildning som hjälper dig och ditt team att öka försäljningen.

Konsult