Utbildning inomförsäljning

Vi erbjuder ett stort utbud av företagsanpassade och öppna utbildningar inom försäljning. Vi arbetar med kortare utbildningar för att fylla på kunskap och färdigheter för ett begränsat område eller längre program för att skapa helt nya arbetssätt.

En utbildning inom försäljning med oss ger självklart ny kunskap. För att få en bestående effekt arbetar vi med flera olika metoder för att skapa nya vanor och beteenden. Här arbetar vi både med att stötta chefen och olika former av digital uppföljning.

Företagsanpassad utbildning

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar inom försäljning. Dessa anpassas utifrån just era behov och förutsättningar. Några exempel på genomförda utbildningar:

  • Grundläggande B2B-försäljning
  • Avancerad B2B-försäljning
  • Säljande presentationsteknik
  • Förhandlingsteknik
  • Modern relationsförsäljning
  • Merförsäljning för icke-säljare

Öppen utbildning inom försäljning

Följande utbildningar genomförs vid flera tillfällen varje år.

Digital utbildning

Vi kommer inom kort att lansera ett antal digitala program för utbildning inom försäljning. Mer information kommer här och i vårt nyhetsbrev.

Utbildare - Patrik Nordkvist

Patrik har genomfört ett stort antal utbildningar inom försäljning för säljare, konsulter och företagare. Patriks långa erfarenhet inom försäljning i kombination med en väl utvecklad pedagogisk ådra gör att hans utbildningar ger kunskaper som fungerar i verkligheten.

Patrik är en mycket uppskattad utbildare tack vare sin förmåga att på ett enkelt och tydligt sätt dela med sig av både kunskap och metodik.

Patrik Nordkvist Försäljningschefen

Vill du ha mer information eller boka en utbildning?

Vi hjälper dig med att välja och ta fram en utbildning som passar dig och dina behov.

Vi ser till att du får en utbildning som hjälper dig och ditt team att öka försäljningen.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring på 0709-102200.

Hör av dig så pratar vi mer!