Säljträning och utbildning inom försäljning

Säljträning gör dig bättre på att sälja och leda försäljning. Den som slutar bli bättre slutar att vara bra. Därför tränar de bästa regelbundet.  I våra utbildningar får deltagarna nya insikter, ny kunskap och verktyg. Vi arbetar med en beprövad metod som hjälper deltagarna att omvandla den nya kunskapen till beteenden och säljvanor. Dessa nya vanor bidrar till en uthållig resultatförbättring i försäljningen.

Om säljträningen

Kundanpassat program för säljträning

Vill du ta ett större grepp kring att utveckla ditt teams försäljning kan vi ta fram ett säljträningsprogram för just era behov. 

Vi arbetar tillsammans med ert säljteam över längre tid. Förutom att tillföra ny kunskap stödjer vi säljledningen med att implementera och följa upp nya arbetssätt kopplat till träningen. Kontakta oss för att prata mer om hur vi kan hjälpa dig.

Patrik Nordkvist Författare Säljvanor

Våra utbildare och säljtränare

Våra utbildare har alla lång och gedigen erfarenhet av försäljning, säljledning och att utbilda. Det gör att du som deltagare får en skicklig guide som kan överföra både teoretisk och praktisk kunskap.

I designen av våra utbildningar inom försäljning utgår vi från relevant forskning, tillgänglig data och utbildarnas egen erfarenheter från bland annat roller som försäljningschef, marknadschef , vd och styrelse. 

Från kunskap till säljvanor

Vi gillar ny kunskap, både att lära  och lära ut. Kunskap som inte omsätts till handling ger dock inget resultat. Om vi gillar kunskap är vi besatta vanor och framför allt säljvanor.

I alla våra utbildningar arbetar vi med att stödja deltagarna i att transformera kunskapen i nya säljvanor. Efter utbildningen stöttar vi deltagarna och deras ledare i att skapa och befästa nya säljvanor.

Säljvanor försäljningsutbildning

Några av våra kunder

Bravida Försäljningschefen
Lernia logo Försäljningschefen
Mekonomen Comapny Försäljningschefen
Hydac Försäljningschefen
PreZero logo Försäljningschefen
Ingager logo Försäljningschefen
Enstaka utbildning eller utbildningsprogram Försäljningschefen

Kortsiktigt eller långsiktigt

Vill ni lyfta ett område eller addera något i ert säljarbete hjälper vi dig med en utbildning för att tillföra kunskap och säljvanor inom det området.

Vill ni göra en större förflyttning arbetar vi gärna tillsammans med er för att skapa den. Här kan vi ta ett större ansvar då vi är med över tid och arbetar tillsammans med deltagarna och deras ledare. Vi arbetar både med individen och gruppen för att skapa helt nya resultat. 

Vad säger kunderna?

Säljträningen har gett önskat resultat. Vi har fått större effekt i det dagliga arbetet och gruppen slog sin budget. Patrik har dessutom hjälpt oss identifiera och skapa små förändringar som ger stora resultat över tid.
Erik Karlstrand, Försäljningschef, PreZero
Patriks förmåga att lära ut vad försäljning verkligen handlar om är enastående! Han levererar de senaste trenderna mixat med verkliga case och en bra dos av humor vilket gör att hans budskap går fram till vilken publik som helst.
Peter Haaland Svensson, Utbildningsledare, IHM Business School
Effektivt, genomtänkt och träffsäkert upplägg i B2B-säljträning. Väl anpassat för verksamhet i förändring, tillika individer som snabbt vill förkovra sig parallellt med arbetet.
Milton Gradin, Distriktschef på SafetyRespect
Glöm det gamla tjatet om säljknep - Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor.
Petter Schanche, Ordförande, Marknadsföreningen i Uppsala

Priser och utmärkelser

Sveriges populäraste föreläsare 2020 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Sveriges populäraste föreläsare 2021 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Sveriges populäraste föreläsare 2022 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Sveriges populäraste föreläsare 2023 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Årets säljcoach 2021 Patrik Nordkvist Försäljningschefen
Årets säljcoach 2022 Patrik Nordkvist på Försäljningschefen

Intresserad av säljträning? 

Fyll i formuläret så tar vi kontakt. Du kan även skicka e-post eller ring oss på 010-335 46 00, så hjälper vi dig.

Utbildning

Fakta om våra utbildningar i försäljning

Vill ni ha mer hjälp att utveckla er försäljning?

Kontakta oss för att prata försäljningsutveckling?