Mentor inom försäljning och tillväxt

Vi hjälper dig med rådgivning och konsultation för att bidra till att öka din försäljning och tillväxt. På så sätt kan kan du snabbt tillföra rätt kompetens och nå resultat snabbare.

Många av våra uppdrag rör sig i gränslandet mellan strategi och genomförande, att få den stora helheten till konkreta och genomförbara insatser. Vi har lång erfarenhet från ett stort antal branscher och vi är inte rädda för att utmana – för att komma framåt.

Patrik Nordkvist Författare Säljvanor

Mentor - Patrik Nordkvist

Patrik har framgångsrikt agerat mentor åt personer i olika roller, allt från säljare, försäljningschef, VD och grundare. I rollen som mentor bidrar Patrik med insikt, kunskap och nya vanor. 

I sin roll som mentor är Patrik mycket uppskattad tack vare sin förmåga att ge rak och tydliga feedback. Genom att arbeta strukturerat och målmedvetet med din utveckling kommer du på kort tid att se resultat. Fokus för de mentorskap Patrik åtar sig ligger på försäljning, tillväxt och affärsutveckling

Patrik är grundare av Försäljningschefen. Han har arbetat med försäljning i över 20 år, merparten av tiden som försäljningschef och VD i bolag i Norden med kraftig tillväxt. Han är aktiv i flera styrelser både som ledamot och ordförande.

Han är som mentor inom försäljning och tillväxt van att röra sig obehindrat mellan strategiska och operativa frågor. Patrik är en varm förespråkare av att kombinera moderna metoder och verktyg med det bästa från traditionell försäljning.

Patrik Nordkvist Föreläser Försäljningschefen Föreläsning om försäljning och tillväxtSmal

Vad är mentorskap enligt oss?

I våra uppdrag sätter mentor och adept tillsammans upp ett arbetssätt som passar för individen och den aktuella uppraget. Vi utgår från en beprövad modell med tre grundpelare, som vi anser kritiska för framgång.

De tre grundpelarna är följande. Att det finns ett ömsesidigt förtroende mellan adept och mentor. Att vi bestämmer konkreta aktiviteter att genomföra mellan tillfällena. Att det finns en tydlig målsättning vad som skall uppnås med mentorskapet.

När har du nytta av en mentor?

Genom att anlita en mentor inom försäljning, som delar med sig erfarenheter och ger dig råd, får stöd att utvecklas. Det handlar om att utvecklas i din roll och att bidra till att utveckla hela din verksamhet.

För dig som är ny i din yrkesrolleller står inför en större förändring kan en mentor ge ett välbehövligt stöd. Mentorn fungerar som bollplank, rådgivare och ”djävulens advokat” och kan bidra till att korta ned tiden för att skapa resultat i den nya rollen eller situationen.

Vad säger kunderna?

Glöm det gamla tjatet om säljknep - Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor.
Petter Schanche
Ordförande, Marknadsföreningen i Uppsala
Patrik har en mycket bra mix av konkreta tips och strategiskt tänk. Jag rekommenderar verkligen att ta in Patrik som föreläsare, det ger garanterat både en inspirerande upplevelse och bidrar till en ökad försäljning.
Linda Freij
VD och grundare, House of Skills
Inspirerande och riktigt skarp föreläsning med en skicklig anpassning till en svår målgrupp.
Beatrice Sagdahl
Projektkoordinator, Artexis
Patriks förmåga att lära ut vad försäljning verkligen handlar om är enastående! Han levererar de senaste trenderna mixat med verkliga case och en bra dos av humor vilket gör att hans budskap går fram till vilken publik som helst.
Peter Haaland Svensson
Utbildningsledare, IHM Business School

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring på 0709-102200. Tillsammans ser vi
till att titta på ett mentorupplägg för dig. 

Mentor