Rådgivning

Rådgivning inom försäljning

Vi hjälper dig med kortare eller längre insatser för att bidra till att öka din försäljning och tillväxt. Många av våra uppdrag rör sig i gränslandet mellan strategi och genomförande, att få den stora helheten till konkreta och genomförbara insatser.

Genom att ta hjälp av oss med rådgivning inom försäljning kan du snabbt tillföra rätt kompetens och på så sätt nå resultat snabbare. Vi har lång erfarenhet från ett stort antal branscher och vi är inte rädda för att utmana – för att komma framåt.

Hur vi tänker kring utveckling
Fokus för oss är att skapa ökad försäljning och vinst för våra kunder. Vi arbetar på strategisk, taktisk och operativ nivå då vi anser att alla nivåerna måste var genomarbetade och hänga ihop för att skapa framgångsrik försäljning.

Vi rekommenderar alltid våra kunder att arbeta iterativt i försäljningsutvecklingen. Det vill säga i små korta projekt, där man snabbt får ett resultat. Genom att på kort tid få fakta att arbeta med kan man snabbare skapa resultat jämfört med då man endast utgår från antaganden.

Exempel på genomförda uppdrag

Här är några framgångsexempel

herocontact
Patrik Nordkvist Försäljningschefen

Rådgivare

Patrik Nordkvist

Patrik har genomfört ett stort antal uppdrag som rådgivare inom försäljning, både på strategisk och operativ nivå. Uppdragen har inkluderat att ta fram en ny säljplan, strategi och metod för leadsgenerering, utveckla av den operativa försäljningen och att utveckla affärserbjudandet.

I sin roll som rådgivare inom försäljning är Patrik mycket uppskattad tack vare sin förmåga att på kort tid ta fram en plan med tydliga prioriteringar och en passande metod. Alltid med fokus på ett enkelt och framgångsrikt genomförande.

Så säger kunderna

Petter Schanche
Petter SchancheOrdförande, Marknadsföreningen i Uppsala
Läs mer
"Glöm det gamla tjatet om säljknep - Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor."
Peter Haaland Svensson
Peter Haaland SvenssonUtbildningsledare, IHM Business School
Läs mer
"Patriks förmåga att lära ut vad försäljning verkligen handlar om är enastående! Han levererar de senaste trenderna mixat med verkliga case och en bra dos av humor vilket gör att hans budskap går fram till vilken publik som helst."
Gustav Ask
Gustav AskSenior Associate, KPMG InterimService
Läs mer
"Vass inom sitt område, brutalt ärlig & ställer dem där något jobbiga frågorna - precis som en exceptionell säljcoach ska vara! Dessutom väldigt god förmåga att sätta in sig i sin andras situationer och på så sätt anpassa och maximera det levererade värdet. 5 av 5."

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring på 0709-102200. Tillsammans ser vi
till att du får en utbildning som hjälper dig och ditt team att öka försäljningen.