Rådgivning inomförsäljning

Vi hjälper dig med kortare eller längre insatser för att bidra till att öka din försäljning och tillväxt. Många av våra uppdrag rör sig i gränslandet mellan strategi och genomförande, att få det stora till konkret och genomförbart.

Genom att ta hjälp av oss som konsult inom försäljning kan du snabbt tillföra rätt kompetens och på så sätt nå resultat snabbare. Vi har erfarenhet från ett stort antal branscher och en bred och lång erfarenhet.

Hur tänker vi kring utveckling

Fokus är att skapa ökad försäljning och vinst för våra kunder. Vi arbetar på strategisk, taktisk och operativ nivå då vi anser att alla nivåerna måste var genomarbetade och hänga ihop för att skapa framgångsrik försäljning.

Vi rekommenderar alltid våra kunder att arbeta iterativt i försäljningsutvecklingen. Det vill säga i små korta projekt, där man snabbt får ett resultat. Genom att på kort tid få fakta att arbeta med kan man snabbare skapa resultat jämfört med då man endast utgår från antaganden.

Exempel på genomförda uppdrag

  • Säljstrategi för lansering av nytt affärsområde
  • Stöd i att ta fram säljplan
  • Kompetensutvecklingsplan för säljarna
  • Stöd vid inköp och införande av nytt CRM-system
  • Strategiskt och operativt arbete med leadsgenerering
  • Stöd i genomförandet av en större prishöjning

Rådgivare - Patrik Nordkvist

Patrik har genomfört ett stort antal rådgivningsuppdrag inom försäljning, både på strategisk och operativ nivå. Uppdragen har inkluderat uppdrag som att ta fram en ny säljplan, strategi och metod för leadsgenerering, utveckling av den operativa försäljningen och att utveckla affärserbjudandet.

I sin roll som rådgivare inom försäljning är Patrik mycket uppskattad tack vare sin förmåga att på kort tid ta fram en plan med tydliga prioriteringar och en passande metod. Alltid med fokus på ett enkelt och framgångsrikt genomförande.

Patrik Nordkvist Försäljningschefen

Vill du ha mer information eller diskutera ett projekt?

Vi hjälper dig att öka din försäljning med en insats som passar dig och dina behov.

Vi hjälper dig med plan, kunskap och metod för hur du ökar din försäljning och tillväxt.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig eller ring på 0709-102200.

Hör av dig så pratar vi mer!