Rådgivning för ökad försäljning och tillväxt

Vi hjälper dig med rådgivning och konsultation för att bidra till att öka din försäljning och tillväxt. På så sätt kan kan du snabbt tillföra rätt kompetens och nå resultat snabbare.

Många av våra uppdrag rör sig i gränslandet mellan strategi och genomförande, att få den stora helheten till konkreta och genomförbara insatser. Vi har lång erfarenhet från ett stort antal branscher och vi är inte rädda för att utmana – för att komma framåt.

Exempel på uppdrag

 Nedan är några exempel på uppdrag vi agerat rådgivare och konsulter för att hjälpa våra kunder att öka sin försäljning. ser ni exempel på teman för föreläsningar om försäljning. 

Second opinion av säljplan för en ny tjänst

Kompetens-utvecklings-plan för alla roller med försäljningsansvar

Stöd vid inköp och införande av nytt CRM-system

Säljstrategi för lansering av nytt affärsområde

Försäljning för icke-säljare

Stöd i genomförandet av en större prishöjning

Hur vi tänker kring utveckling

Vi arbetar på strategisk, taktisk och operativ nivå då vi anser att alla nivåerna måste var genomarbetade och hänga ihop för att skapa framgångsrik försäljning.

Vi rekommenderar alltid våra kunder att arbeta iterativt i försäljningsutvecklingen. Det vill säga i små korta projekt, där man snabbt får ett resultat. Genom att på kort tid få fakta att arbeta med kan man snabbare skapa resultat jämfört med då man endast utgår från antaganden.

Rådgivning försäljning och tillväxt
Patrik Nordkvist Författare Säljvanor

Våra rådgivare och konsulter

Våra rådgivare har alla lång och gedigen erfarenhet av försäljning, operativ och strategisk. Alla har haft operativa roller som till exempel försäljningschef, vd och styrelseuppdrag. 

Du kan förvänta dig en rådgivare som utmanar för att skapa resultat, som har en gedigenkunskap inom försäljning och tillväxt och eftersträvaren hög effektivitet både i genomförande och implementation. 

Vad säger kunderna?

Glöm det gamla tjatet om säljknep - Patrik har knäckt koden för hur man gör idag, för att sälja till moderna människor.
Petter Schanche
Ordförande, Marknadsföreningen i Uppsala
Patrik har en mycket bra mix av konkreta tips och strategiskt tänk. Jag rekommenderar verkligen att ta in Patrik som föreläsare, det ger garanterat både en inspirerande upplevelse och bidrar till en ökad försäljning.
Linda Freij
VD och grundare, House of Skills
Inspirerande och riktigt skarp föreläsning med en skicklig anpassning till en svår målgrupp.
Beatrice Sagdahl
Projektkoordinator, Artexis
Patriks förmåga att lära ut vad försäljning verkligen handlar om är enastående! Han levererar de senaste trenderna mixat med verkliga case och en bra dos av humor vilket gör att hans budskap går fram till vilken publik som helst.
Peter Haaland Svensson
Utbildningsledare, IHM Business School

Intresserad?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig, eller ring på 0709-102200. Tillsammans ser vi
till att du och ditt företag får det stöd ni behöver för att öka försäljningen.

Konsult