Boken

Säljvanor

I boken ”Säljvanor – Så skapar du vanorna som ökar din försäljning”,  får du lära dig hur du skapar säljvanor åt dig, ditt team eller hela ditt företag. Dessutom innehåller boken 32 beprövade säljvanor som du kan börja använda dig av direkt. 

Innehållet i boken baseras på forskning, data och författarens egna erfarenheter från över 25 år som vd och försäljningschef.

Säljvanor Försäljningschefen Patrik Nordkvist

Vad säger läsarna?

Superkonkret Väldigt sporrad att sätta igång och skapa nya vanor.
Det är så enkelt. Lätt att komma igång och samtidigt går det att göra så mycket.
Känns fräsch. Nytänk!
Hatar att läsa, men var jättekul att läsa säljvanor
Alla som säljer, oavsett om du är säljare eller företagare kan läsa Säljvanor och hitta värde och och få nytta i det dagliga arbetet. Med Patriks tips och några nya vanor växte vår säljpipe med 300 procent på en månad.
Jonas Grenfeldt
Digital strateg och föreläsare, Panang Kommunikation AB
Till skillnad från många andra böcker inom samma område så är Säljvanor konkret, med hög igenkänninsfaktor och många användbara tips. Det är mycket sällan jag läser en bok och kommer på mig själv med att kopiera, styrka under texten och spara i anteckningar och todo-listor. Det gjorde jag med Säljvanor.
Linda Freij
VD och grundare, House of Skills
Patrik Nordkvist Författare Säljvanor

Om författaren

Patrik Nordkvist startade redan 2010 Försäljningschefen, då som en blogg. Sedan 2016 har han hjälpt över 250 företag och tusentals individer med att öka sin försäljning. En av de metoder som används för att skapa resultat är just säljvanor. 

Han har en bakgrund med över 25 års erfarenhet som försäljningschef och VD för flera snabbväxande bolag.

Vill du beställa fler böcker?

Om du beställer minst 10 böcker så får du mängdrabatt. Fyll i formuläret eller ring 0709-102200 så återkommer vi med pris. Därefter kan du bestämma om du vill beställa.

Säljvanor