Mest läst om försäljning 2018

Mest läst om försäljning under 2018 ger en tydlig indikation om vad som är aktuellt inom försäljning. Året som gick lästes artiklarna på Försäljningschefen över 360 000 gånger. Det finns över 500 artiklar på Försäljningschefen. Du hittar alltifrån korta försäljningstips, till artiklar om försäljningsstrategi och guider. Syftet med bloggen är att hjälpa alla oss som arbetar med försäljning och affärer. 

Vissa artiklar är mer populära än andra. De 10 mest lästa artiklarna lästes hela 57 951 gånger. Här finns både artiklar som är nya för året och en del som publicerades för flera år sedan. Vi publicerar en uppdaterad lista varje år så du kan se vad som är mest aktuellt gällande försäljning just nu.

Topplistan med de 10 mest lästa artiklarna 2018

På 10:e plats finns: ”Definition av kundnytta”.

På 9:e plats finns en artikel om något de flesta säljare satsar på att bli: ”Fem principer för att bli en stjärnsäljare”.

På 8:e plats finns artikeln: ”KAM titel eller arbetssätt”.

På 7:e plats finns en artikel som publicerades redan 2014: ”Öka försäljningen med konkreta och effektiva metoder”.

På 6:e plats finns en artikel om den grundläggande med så viktiga förmågan, att ställa frågor: ”Fem typer av frågor att ställa för att sälja mer”.

På 5:e plats finns en artikel som alla chefer borde läsa: ”Misstagen som gör att dina bästa säljare slutar”.

På 4:e plats finns artikeln som legat med på topplistan under lång tid. Den uppdateras ständigt med input från läsarna: ”Titlar på säljare”.

På 3:e plats finns den mest delade artikeln med över 2500 delningar: ”Fem saker som skiljer de bästa säljarna från medelsäljarna”.

På 2:a plats finns ni en artikel med råd om något av det viktigaste för att nå framgång: ”Hur du gör en grundläggande säljplan”.

Och 1:a platsen för den mest lästa artikeln 2018 finns en artikel om ett ständigt högaktuellt ämne: ”Löner för säljare och KAM – Lönestatistik”.

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på print
Patrik Nordkvist

Patrik Nordkvist

Patrik hjälper sina kunder att skapa ökad försäljning och tillväxt, genom föreläsningar, utbildning och rådgivning. Han har en bakgrund med över 25 års erfarenhet som försäljningschef och VD för flera snabbväxande bolag.

Några av våra utbildningar

Fler ämnen på bloggen

Vill ni sälja mer?

Lämna dina uppgifter eller ring på 0790-10 22 00 så tar vi ett samtal om hur vi kan hjälpa dig, ditt team och ditt företag att öka sin försäljning och tillväxt.